Byta Eternittak i Stockholm

Vi är ett välrenommerat, lokalt byggföretag som ombesörjer totalentreprenad för byte av eternittak i hela Storstockholm. Hos oss får du tillgång till lojala och kunniga experter som med gott bemötande tillgodoser byte av eternittak på din fastighet. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med omläggning, reparation eller nyläggning av ditt tak! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag.

Lägga om Tak

Nyläggning & omläggning av tak

Byten av Tak

Vi hjälper dig gärna byta er takbeklädnad 

Renovera Tak

Renovering av tegel, plåt & papptak

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Specialister på Byten av Eternittak i Stockholm Välutbildad och certifierad personal

  Eternittak – en hälsofara

  Idag väljer allt fler fastighetsägare att byta ut gamla eternittak på sina hus, då det numera ses som ett hälsovådligt material. Eternit består av asbestcement som innehåller cancerframkallande ämnen. Genom att sanera taket på ett kompetent sätt och byta ut det mot bättre och mer hållbara material kan du höja husets värde.

  Ersätt eternit med bättre material

  Det är klokt att ersätta gamla eternittak med mer konventionella takmaterial, som betongpannor, plåt och takpapp. Tegelpannor kan också vara ett bra alternativ, men detta kräver en noggrann förundersökning för att säkerställa att takkonstruktionen klarar av en extra bärvikt. Vi samarbetar med en stor mängd kompetenta hantverkare inom alla yrkesgrupper.

  Renovering av eternittak i Stockholm

  Vår firma är verksam i hela Storstockholm, inklusive Bromma, Vasastan, Kungsholmen, Sigtuna, Älvsjö, Saltsjöbaden, Åkersberga och Östermalm. Vi kan visa upp många referenser från tidigare arbeten där vi har bytt ut hälsovådliga eternittak och ersatt dem med mer moderna och säkra material.

  Använd ROT-avdraget

  När du ska lägga nytt tak på din fastighet kan du använda dig av ROT-avdraget, där du kan dra av 30 % av arbetskostnaden. ROT-avdraget ges för alla sorters tak, inklusive betong, plåttak, tegelpannor, papptak och shingel. För att du ska kunna utnyttja ROT-avdraget behöver du stå som ägare till huset där takrenoveringen utförs.

  Trygg sanering av eternittak

  Våra certifierade och ordningsamma medarbetare utför sanering av ditt eternittak enligt gällande branschregler. Vid asbestarbete använder vi särskild metodik och skyddsutrustning, vilket säkerställer en god miljö. Allt resulterande avfall tas om hand på ett korrekt sätt, där vi transporterar det till säkra och godkända avfallsanläggningar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com