Takläggare på Ekerö & Drottningholm

Vi är ett certifierat takföretag som utför allt inom takläggning. Detta inkluderar takläggning på befintliga byggnader och nybyggnationer, takrenoveringar, takbyten och underhåll. Vi är en takentreprenör för kunder som är pris- och kvalitetsmedvetna. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Takläggning

Våra takläggare lägger tegel- & betongpannor, takpapp, shingel, bandtäckning & plåttak.

Takbyten

Vårt företag har bra ekonomi, certifiering, ansvarsförsäkringar och F-skattsedel.

Takrenovering

Tjänster inom takrenovering till konkurrenskraftiga priser.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Skicklig Takläggare på Drottningholm & Ekerö Takarbete i Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö & Brunna.

  Takläggare i Stockholms Skärgård

  Vill du ha hjälp att laga ett takläckage? Behöver taket på ditt garage bytas ut? Eller har du en hyresfastighet vars tak behöver renoveras? Hör av dig så pratar vi om hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt. Vi återkopplar med en gratis offert.

  Enkelt för våra kunder med totalentreprenad

  Vi är en självgående takentreprenör som tar hand om små och stora projekt inom takläggning. Du kan med fördel anlita oss som totalentreprenör för att ta ett helhetsansvar över din takrenovering, ett takbyte eller takläggning.

  Därför är vi det rätta alternativet för ditt takarbete

  • Kundens nöjdhet i fokus – Vi ger 100% nöjd kundgaranti. Alla delar av ditt takarbete kommer utföras av certifierade hantverkare. Jobbet räknas inte som avslutat förrän du godkänt slutresultatet.
  • En takläggare som tar miljöhänsyn – Vi använder oss av miljövänliga material och arbetsmetoder och jobbar löpande i riktning mot att bli ännu mer miljövänliga.
  • Högsta kvalitet till ett bra pris – Vår stora rutin inom branschen låter oss planera och samordna våra projekt så du får bättre priser hos oss än hos någon annan.
  • Vi är ett pålitligt och tryggt alternativ – Med vår goda ekonomi, ansvarsförsäkringar och F-skattsedel kan du vara säker på att takarbetet avslutas inom de budget- och tidsgränser vi avtalat om.

  Skydda ditt tak mot vädrets påfrestningar

  Sveriges klimat ställer höga krav på svenska tak. Väderväxlingar mellan årstiderna med omväxlande regn, snö och solsken leder med tiden till att skador uppstår. Dessa skador, som små läckor, växer och kan tillslut kräva kostsamma renoveringar. Dessa är lätta att undvika genom att med några års mellanrum noggrant undersöka och underhålla taket.

  Du får hjälp med rotavdraget

  ROT-avdraget låter dig reducera kostnaden för ett takarbete på ditt hem med upp till 30 procent. För att ha rätt till avdraget måste du själv äga bostaden och vara folkbokförd där. Om detta stämmer in på dig hjälper vi dig att se till att ROT-avdraget dras av direkt på din faktura.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com