Takläggning & Plåtslagare i Täby & Näsbypark

Har du drabbats av en läcka i taket? Har det blivit dags för ett takbyte? Eller behöver du hjälp med att se över vattenavrinningen på din fastighet? Som välrenommerad och kundnära takfirma och plåtslagare är detta bara några exempel på tjänster vi utför. Under lång tid har vi framgångsrikt utfört del- och totalentreprenader inom takläggning och plåtslageri åt kunder i och runt Täby och Näsbypark i Stockholm. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Lägga om Tak

Anlita våra professionella takproffs idag för en komplett takomläggning.

Byta Tak

Dags att byta er takbeklädnad? Vi erbjuder bra priser och arbetar med bra takmaterial. 

Renovera Tak

Vi renoverar alla slags hus & fastigheter. Hör av dig för mer information.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  En lokal takfirma i Täby med omnejd Vi utför tak- och fasadarbeten i bland annat Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra och Skarpäng.

  Erfarna och certifierade takläggare säkerställer kvalitet

  För oss är det en självklarhet att alla våra hantverkare har relevant utbildning och certifiering. Lika självklart är det att vi jobbar löpande med kvalitetssäkring i Täby, Näsbypark och övriga Norra Stockholm. Detta innebär att vi hela tiden genomför kvalitetsinspektioner av de jobb vi utför. Alla arbeten avslutas också med besiktningar. Utöver det jobbar vi aktivt med att följa upp slutförda arbeten.

  Kontakta oss om du behöver hjälp med takläggning eller plåtslageri

  Som plåtslagare och takläggare jobbar vi både med tak och fasader. Vår kompetens omfattar såväl stora renoveringsprojekt såväl som mindre arbeten inom montage och reparationer. Som plåtslagare monterar vi till exempel hängrännor, stuprör och fönsterbleck. Vi kan även ta fram skräddarsydda lösningar för dig som vill ha någonting unikt.

  Totalentreprenad gör det enklare för dig

  Håller du på att planera ett stort renoveringsprojekt? Till exempel ett takbyte eller en fasadrenovering? Du kan med fördel anlita oss som totalentreprenör. Det är inte bara det att projektet blir enklare för dig som beställare. Det blir i regel också billigare att låta en entreprenör ta hand om renoveringen från start till mål. Till vår hjälp för den typen av projekt har vi samarbetspartners inom VVS, el, avlopp med mera.

  Takrenoveringar och plåtarbeten i Visinge & Ella Park

  Vi utför tak- och fasadarbeten i bland annat Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra och Skarpäng. Vår takläggarfirma utför även arbeten i kransliggande kommuner i Norra Stockholm såsom Vallentuna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Järfälla, Upplands Väsby, Solna, Sundbyberg och Bromma. De kunder vi jobbar för och jobbat åt innefattar bland annat privatpersoner, fastighetsägare, offentliga aktörer, stiftelser, företag och bostadsrättsföreningar.

  ROT-avdrag om du är en privatkund

  Ett stort antal av de arbeten vi kan utföra berättigar till ROT-avdraget. Om du behöver hjälp med något på din bostad men är osäker på om du kan få ROT för detta så kan du höra dig till oss så hjälper vi dig.

  Kontakta oss

  Vill du veta vad det skulle kosta att få hjälp med det du vill ha hjälp med? Hör av dig till oss och berätta mer så ser vi till att du har en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com