Takbyte Garagetak i Stockholm

Börjar det bli dags att byta tak på garaget? Vi hjälper dig oavsett var i Stockholmsområdet du bor. Med vår kompetens och långa erfarenhet kan du lita på att jobbet blir bra gjort. Vi är en takfirma som utför allt inom takläggning i hela Stockholmsområdet. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med omläggning, reparation eller nyläggning av ditt garagetak! Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Byta Garagetak

Nyläggning & omläggning av alla takmaterial: plåttak, tegeltak, papptak och betongtak

Renovera Garagetak

Långsiktig lösningar – förebygg skador genom att renovera garagetaket!

Lägga om Garagetak

Känner du dig osäker på om taket behöver en omläggning får du gärna höra av dig och diskutera läget med oss.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver du hjälp med takbyte i Stockholm? Kontakta oss via formuläret och få svar inom 48 timmar. Du kan alltid få en gratis offert och ett gratis hembesök. Gäller hela Stockholmsområdet!

  Är det dags att byta tak på garaget?

  Som lekman kan det vara svårt att avgöra när ett tak behöver bytas ut. Problemet om du väntar för länge är att det kan bli skador på själva garaget och att det då kan krävas större åtgärder, som kostar mer. Känner du dig osäker på om taket behöver bytas får du gärna höra av dig och diskutera läget med oss.

  Tecken på att du behöver ett nytt garagetak

  • Du hittar fuktfläckar eller mögel i garaget – det tyder på att det kommit in fukt och att det är risk att garaget drabbas av större skador
  • Rost på plåtbeslag och liknande – det ska inte utvecklas rost inomhus, inte heller i ett garagetak
  • Tydliga skador på taket, som trasiga tegelpannor, hål i papp- eller tegeltak
  • Mossa på garagetaket – också ett tecken på att taket inte mår bra

  Om vårt Takföretag i Stockholm

  Vi är ett professionellt takrenoveringsföretag med lång erfarenhet av att byta garagetak. Vi sysslar även med andra former av nybyggnad, ombyggnad och renoveringar. Vår personal har alltid goda kunskaper och lång erfarenhet, och du kan lita på att arbetet blir noggrant utfört, och att det utförs på avtalad tid.

  Välj oss – få kunskap och erfarenhet

  • Nöjda kunder – Att kunderna blir nöjda med arbetet är helt centralt och därför är vi noga med att både arbete och material ska hålla hög kvalitet.
  • Miljövänliga lösningar – För oss är det viktigt att alltid leta efter nya lösningar och hitta det mest miljövänliga alternativet. Arbetet med att minska vår klimatpåverkan pågår hela tiden.
  • Billigt och kvalitetssäkert – Vi erbjuder låga priser utan att tumma på kvaliteten och använder bara material från ledande leverantörer, vars kvalitet vi litar på.

  Ett företag för hela Stockholm

  Vi har vår bas i Stockholm och arbetar i hela Stockholmsområdet. Vi kommer lika gärna till dig om du bor i Vallentuna som om du bor i Södertälje eller Nynäshamn. Oavsett var du bor kan du få problem med ditt garagetak och vi kommer om du behöver oss.

  Vi arbetar även med renovering vid takläckage i Stockholm. Klicka här.

  Kontakta oss och få gratis offert

  Är du osäker på hur mycket det skulle kosta att byta tak på garaget och om du har möjlighet att klara kostnaden? Du kan alltid vända dig till oss för att få en gratis offert. Då får du ett kostnadsförslag utan att du förbinder dig till att anlita oss eller att få arbetet utfört. På det sättet kan du få en tydligare bild av kostnaden och en chans att planera innan du bestämmer dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com