Takläggning i Ösmo & Västerhaninge

Vårt företag genomför en mängd olika tjänster inom takläggning och plåtslageri i Västerhaninge och Södra Stockholm. Vi utför bland annat takrenoveringar, omläggning, takbyten och olika tjänster inom montering av taksäkerhet. Vi har kunskaper inom alla vanligt förekommande takbeläggningar så som plåt, tegel, betong, shingel, bandtäckning, papptak med mera. Vi erbjuder gratis prisförslag i Söderort, från Nynäs till Stockholm.

Takläggning

Anlita våra professionella takläggare idag för en komplett takomläggning.

Takbyten

Behov av att byta er takbeklädnad? Vi erbjuder bra priser och arbetar med bra takmaterial.

Takrenovering

Vi renoverar både mindre och små fastigheter. Hör av dig för mer information.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Takläggare i Ösmo & Nynäshamn Vi utför takarbeten av alla storlekar åt kunder i bland annat Nynäshamn, Segersäng, Hemfosa, Jursta, Landfjärden, Gröby, Muskö m.m.

  Takläggning i Nynäshamn & Tungelsta

  Oss anlitar du om du vill vara säker på att få ett resultat av hög kvalitet. När du investerar i takläggning vill du få ett resultat som håller länge. Våra tätskiktsmontörer, takläggare och plåtslagare har kompetens som omfattar alla typer av takarbeten. Vi arbetar i södra Stockholm såsom Haninge, Tungelsta, Ösmo, Nynäshamn, Västerhaninge, Muskö, Vendelsö, Södertörn, Botkyrka, Tumba, Tullinge, Huddinge, Tyresö, Enskede, Älvsjö, Nacka och Hägersten.

  Kunniga och certifierade takläggare

  Vi är ett seriöst och väletablerat företag inom tak-, fasad och plåtslageri. För att du ska kunna vara säker på att du får resultat av branschstandard när du anlitar oss så är all vår personal utbildad och certifierad. Oavsett om det gäller ett litet eller stort uppdrag kan du vara säker på att vi tar oss an jobbet med precision och noggrannhet.

  Totalentreprenad för ditt tak

  Det ska vara enkelt att anlita oss. Därför erbjuder vi totalentreprenad för alla typer av arbeten vi utför. Det betyder att även mer omfattande uppdrag som exempelvis takbyten blir väldigt enkla för dig som kund. Vi tar då hand om hela takbytet från start till mål.

  Undrar du något? Hör av dig till oss så får du ett gratis kostnadsförslag

  Har färgen på ditt plåttak börjat flagna? Känner du att det börjat lukta mögel på vinden? Då är det mer än dags att du hör av dig till oss. I de flesta fall kan vi komma fram till en bra lösning för dig redan i telefon. Du har också möjligheten att begära ut en gratis offert.

  Våra målgrupper

  Under våra år i vår bransch har vi jobbat med kunder från olika grupper och har således erfarenhet av både stora och små entreprenader. Våra tidigare kunder inkluderar bland annat privatkunder, företag, stiftelser, offentliga aktörer, bostadsrättsföreningar, företag och samarbetspartners inom bygg- och markentreprenad.

  Kontakta oss om du behöver anlita en takläggare

  Behöver du hjälp av en takläggare? Kontakta oss så får du återkoppling inom 48 timmar från att du hörde av dig. Du kan höra av dig via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär som du hittar nedan. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök för att få en gratis offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com