Takläggning & Plåtslagare i Märsta & Sigtuna

Vi är ett professionellt takläggningsföretag och byggnadsplåtslageri som erbjuder våra tjänster bland annat till kunder i Märsta och Sigtuna. Vårt tjänsteutbud innefattar både totalentreprenad för takrenoveringar, takbyten med mera samt mindre renoveringstjänster och reparationer. Vi erbjuder gratis prisförslag i Stockholm och Uppsala.

Takomläggning

Anlita våra professionella takläggare idag för en komplett takomläggning.

Takbyten

Behov av att byta er takbeklädnad? Vi erbjuder bra priser och arbetar med bra takmaterial. 

Takrenovering

Vi renoverar både mindre och små fastigheter. Hör av dig för mer information.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  En takläggningsfirma i Sigtuna & Märsta Vi jobbar i till exempel Märsta, Sigtuna, Granby, Erikssund och Arlanda. Enkelt uttryckt ser vi hela Stockholmsregionen som vårt arbetsområde.

  Kvalitetssäkrade resultat varje gång

  Vi jobbar för alla slags kunder inkluderat företag, fastighetsägare, stiftelser, bostadsrättsföreningar, privatpersoner, offentliga aktörer och samarbetspartners i byggbranschen i Märsta, Sigtuna, Uppsala och Norra Stockholm. Det är kunder med olika förutsättningar och målsättningar, vad de har gemensamt är att de vill samarbeta med en takläggare som har en bevisad förmåga att genomföra sina uppdrag inom avtalade tids- och budgetgränser.

  Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takläggning eller plåtslageri

  Vi är en kundnära, tillgänglig och serviceinriktad takfirma. Om du har några frågor om vår verksamhet eller behöver hjälp med någonting inom plåtslageri eller takläggning kan du enkelt komma i kontakt med oss. Du kan nå oss under kontorstid via telefon. Annars kan du skicka e-post eller använda vårt kontaktformulär som du hittar längre ner på den här sidan. Vi återkopplar till dig så snabbt vi kan.

  Våra takläggare är självklart certifierade

  I vårt företag jobbar personal med olika specialistkompetenser inom takläggning, plåtslageri och tätskikt. All personal är certifierad och utbildad och har långtgående erfarenheter av att jobba i både små och stora entreprenadprojekt. Utöver det arbetar vi med regelbundna kvalitetskontroller och följer aktivt upp resultaten av våra tidigare uppdrag.

  Takarbetet blir enkelt med totalentreprenad

  Det är inte ovanligt att fastighetsägare jobbar med flera olika byggföretag för att utföra större renoveringsprojekt. Målsättningen med detta är i många fall prispress. Följden blir dock ofta att jobbet både blir dyrare och svårare att överblicka. Om du har ett större renoveringsprojekt, hör av dig till oss och låt oss ta fram en kostnadsfri offert så ska vi visa att det varken behöver vara dyrt eller krångligt att genomföra en takrenovering.

  Välkommen att kontakta oss med dina frågor om takläggning och plåtslageri

  Behöver ditt tak renoveras? Eller har det blivit dags för ett takbyte? Har du kanske bara en mindre reparation som behöver utföras? Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss med frågor om stort och smått. Så länge din fråga på något sätt berör vår verksamhet är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. Vi ger dig en offert helt kostnadsfritt i Märsta, Sigtuna, övriga Norra Stockholm och Uppsala

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com