Takläggare i Hägersten & Mälarhöjden

Vi är takentreprenören du kontaktar om du vill ha rutinerad och pålitlig hjälp med någon typ av takentreprenad i Hägersten eller Mälarhöjden med omnejder. Vårt företag hjälper våra kunder med allt från mindre reparationer till takbyten och allt däremellan. Boka fri offert online 24/7.-

Lägga om Tak

Hur kan vi hjälpa dig? Du kan ringa eller skriva till oss och berätta så får du återkoppling.

Byta Tak

Vi byter shingel, takplåt, betong- & tegelpannor, takpapp m.m.

Renovering av Tak

Undvik merkostnader genom att hålla taket i gott skick.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggning för kunder i bland annat Mälarhöjden & Hägersten Vi jobbar i till exempel Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg.

  Tjänster inom takläggning till konkurrenskraftiga priser

  Uppdragsgivare vi jobbar för innefattar fastighetsägare, föreningar, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

  • Takläggning – shingel, takplåt, betong- & tegelpannor, takpapp m.m.
  • Plåtslageri
  • Takrenovering
  • Takbyte
  • Plåtdetaljer
  • Takskottning
  • Taksäkerhet – snörasskydd, takbryggor, bärläktsteg m.m.
  • Reparation av takläckage & tätskikt

  Du väljer rätt när du väljer oss

  • Kostnadseffektivt planerade takarbeten – Materialkostnader är svåra att komma undan, en stor del av kostnaden för takarbeten ligger dock i projektplaneringen. Vi lägger stor möda på effektiv projektplanering.
  • Vår målsättning är långsiktiga kundrelationer – Kunder kommer tillbaka till en byggentreprenör de känner att de kan lita på. Därför verkar vi alltid för våra kunders bästa och levererar resultat med noggrannhet och precision ända ner på detaljnivå.
  • Vi tar miljöhänsyn – I vårt företag bryr vi oss om miljön. Det pågår därför en ständig strävan efter att bli mer och mer miljövänliga genom att välja material och arbetsmetoder som påverkar miljön så lite som möjligt.
  • Ett pålitligt takföretag – Du kan lita på oss. Vårt företag har bra ekonomi, certifiering, ansvarsförsäkringar och F-skattsedel. Takarbetet du anlitar oss för kommer att slutföras i tid och inom budget.

  Regelbundet underhåll undviker otrevliga överraskningar

  Snö, sol och regn sliter på ett svenskt tak och leder med tiden till att skador som läckor, brister i isolering och tätskikt med flera uppstår. Dessa är småskador som om de inte åtgärdas riskerar att leda till stora kostnader. Anlita oss för att med några års mellanrum göra en noggrann översyn av ditt tak.

  Dra fördel av ROT-avdraget

  Hur vore det att få ditt takarbete utfört till ett reducerat pris? Det är möjligt för dig som behöver hjälp med någon av de tjänster vi utför på din bostad. Hör med oss så berättar vi hur din faktura kan sänkas med upp till 30 procent.

  Hör av dig till oss

  Du kan mycket snabbt och enkelt begära ut ett gratis prisförslag genom att kontakta oss. Självklart har du också möjligheten att ställa frågor till oss. Hör av dig så visar vi hur vi kan ta hand om ditt projekt på ett kostnadseffektivt och fackmannamässigt sätt. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com