Takläggning & Plåtslagare i Skogås & Huddinge

Vi utför tjänster inom plåtslageri och takläggning åt kunder som finns i Skogås och Huddinge med omnejder. I oss har du ett professionellt och serviceinriktat företag med vana av att jobba med renoveringsprojekt i olika storleksklasser. Du kan anlita oss både om du behöver hjälp med en mindre reparation, ett stort renoveringsprojekt eller allt däremellan. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Dags att Lägga om Taket?

Anlita våra professionella takproffs idag för en komplett takomläggning.

Specialister inom Takbyten

Ska ni byta er takbeklädnad? Vi erbjuder bra priser och arbetar med bra takmaterial. 

Renovering av Tak

Vi renoverar alla slags hus & fastigheter. Kontakta oss för mer information.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


En lokal takfirma i Huddinge med omnejd Vi utför tak- och fasadarbeten i bland annat Kärrtorp, Björkhagen, Tallkrogen, Farsta eller Trångsund.

Byggnadsplåtslageri och takläggning i Södra Stockholm

I vårt företag jobbar rutinerade, certifierade och utbildade takläggare, plåtslagare och tätskiktsmontörer. Det ger oss kapacitet att ta oss an i princip vilka utmaningar som helst inom takläggning. Vi lägger takpapp, underlagspapp, tegel- och betongpannor, shingel, bandtäckning och annat. Vi reparerar takläckor, monterar hängrännor och stuprör och tar fram skräddarsydda lösningar för bland annat takkupor och taksäkerhet.

Om du behöver hjälp med ditt tak är det bara att du hör av dig

Du kan utan att du förbinder dig till någonting höra av dig till oss för att diskutera projekt, få en kostnadsfri offert eller rådgivning om materialval och dylikt. Om du misstänker att ditt tak behöver renoveras kan du låta oss utföra en kostnadsfri besiktning och ta fram en åtgärdsplan åt dig.

Kostnadseffektiva projekt med totalentreprenad

Det är relativt vanligt att bostadsrättsföreningar och fastighetsägare anlitar flera olika entreprenörer för genomförandet av större projekt. Vi vill mena att det i många fall är ett misstag. Dels blir det besvärligare för dig som kund att samordna projektet, det är heller inte ovanligt att slutkostnaden blir dyrare. Tvärtemot vad som oftast är avsikten med att anlita flera byggare. Vi erbjuder totalentreprenad för alla tjänster vi genomför. Det innebär att vi kan samordna och utföra ditt projekt från start till mål.

Om du har funderingar eller frågor om vår verksamhet – hör av dig!

Du kan kontakta oss med frågor och takläggning och plåtslageri. Om du är en privatkund som har rätt till ROT-avdrag så hjälper vi dig med detta. Du kan ringa eller skriva till oss (via e-post eller genom att använda vårt kontaktformulär). Vi besvarar alla förfrågningar så snart vi bara kan. Om du vill ha en offert så är den självklart helt kostnadsfri.

Med Skärmarbrink & Älvsjö som arbetsområde

Vårt arbetsområde omfattar Skärmarbrink och Älvsjö med närområden. Det betyder att vi utan problem hjälper dig som finns i till exempel Kärrtorp, Björkhagen, Tallkrogen, Farsta eller Trångsund. De olika typer av kunder vi jobbar för inbegriper bland annat:

  • Fastighetsägare
  • Företag
  • Stiftelser & offentliga aktörer
  • Privatpersoner
  • Bostadsrättsföreningar
  • Andra firmor i byggbranschen

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Alfonso Bermudez
– Projektledare

Tel: 08-557 69 675
Mail: offert@taklaggarna.com

Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

Hur ökar man livslängden på taket?

Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

Vilka regler finns det för taksäkerhet?

Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Vilket material passar bäst för låglutande tak?

Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Paloma Entreprenad AB för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

Daniel R, Danderyd

Vi har anlitat Paloma Entreprenad AB vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service!

Styrelsemedlem BRF, Huddinge

Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

Therese E, Skarpnäck

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Telias Huvudkontor i Solna

Paloma Entreprenad AB var med som underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

Papptak 2-Plansvilla Huddinge

Här utförde Paloma Entreprenad AB takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

Källarrenovering till BRF i Gubbängen

Vid detta projekt utförde Paloma Entreprenad AB en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Alfonso Bermudez
– Projektledare

Tel: 08-557 69 675
Mail: offert@taklaggarna.com