Takläggning & Plåtslagare i Skogås & Huddinge

Vi utför tjänster inom plåtslageri och takläggning åt kunder som finns i Skogås och Huddinge och södra Stockholm. I oss har du ett professionellt och serviceinriktat företag med vana av att jobba med renoveringsprojekt i olika storleksklasser. Du kan anlita oss både om du behöver hjälp med en mindre reparation, ett stort renoveringsprojekt eller allt däremellan. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Dags att Lägga om Taket?

Anlita våra professionella takproffs idag för en komplett takomläggning.

Specialister inom Takbyten

Ska ni byta er takbeklädnad? Vi erbjuder bra priser och arbetar med bra takmaterial. 

Renovering av Tak

Vi renoverar alla slags hus & fastigheter. Kontakta oss för mer information.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  En lokal takfirma i Huddinge med omnejd Vi utför tak- och fasadarbeten i bland annat Kärrtorp, Björkhagen, Tallkrogen, Farsta eller Trångsund.

  Byggnadsplåtslageri och takläggning i Södra Stockholm

  I vårt företag jobbar rutinerade, certifierade och utbildade takläggare, plåtslagare och tätskiktsmontörer. Det ger oss kapacitet att ta oss an i princip vilka utmaningar som helst inom takläggning. Vi lägger takpapp, underlagspapp, tegel- och betongpannor, shingel, bandtäckning och annat i södra Stockholm såsom Huddinge, Skogås med omnejd. Vi reparerar takläckor, monterar hängrännor och stuprör och tar fram skräddarsydda lösningar för bland annat takkupor och taksäkerhet.

  Om du behöver hjälp med ditt tak är det bara att du hör av dig

  Du kan utan att du förbinder dig till någonting höra av dig till oss för att diskutera projekt, få en kostnadsfri offert eller rådgivning om materialval och dylikt. Om du misstänker att ditt tak behöver renoveras kan du låta oss utföra en kostnadsfri besiktning och ta fram en åtgärdsplan åt dig.

  Kostnadseffektiva projekt med totalentreprenad

  Det är relativt vanligt att bostadsrättsföreningar och fastighetsägare anlitar flera olika entreprenörer för genomförandet av större projekt. Vi vill mena att det i många fall är ett misstag. Dels blir det besvärligare för dig som kund att samordna projektet, det är heller inte ovanligt att slutkostnaden blir dyrare. Tvärtemot vad som oftast är avsikten med att anlita flera byggare. Vi erbjuder totalentreprenad för alla tjänster vi genomför i Södra Stockholm, Skogås och Huddinge och kransliggande kommuner. Det innebär att vi kan samordna och utföra ditt projekt från start till mål.

  Om du har funderingar eller frågor om vår verksamhet – hör av dig!

  Du kan kontakta oss med frågor och takläggning och plåtslageri. Om du är en privatkund som har rätt till ROT-avdrag så hjälper vi dig med detta. Du kan ringa eller skriva till oss (via e-post eller genom att använda vårt kontaktformulär). Vi besvarar alla förfrågningar så snart vi bara kan. Om du vill ha en offert så är den självklart helt kostnadsfri.

  Söderort i Stockholm som arbetsområde

  Vårt arbetsområde omfattar Söderort i Stockholm med närområden. Det betyder att vi utan problem hjälper dig som finns i till exempel Huddinge, Segeltorp, Skogås, Trångsund, Glömsta, Kärrtorp, Björkhagen, Tallkrogen, Farsta eller Hägersten, Älvsjö, Enskede samt Botkyrka i Södra Stockholm. De olika typer av kunder vi jobbar för inbegriper bland annat:

  • Fastighetsägare
  • Företag
  • Stiftelser & offentliga aktörer
  • Privatpersoner
  • Bostadsrättsföreningar
  • Andra firmor i byggbranschen

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com