Takläggare på Resarö & Vaxholm

Vi genomför professionella arbeten inom takläggning för kunder på Vaxholm och Resarö med omnejder. Med oss som takentreprenör kan du räkna med att få ett trevligt bemötande, hög servicenivå och ett slutresultat i toppklass. Begär gärna ut referenser från tidigare kunder när du kontaktar oss. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Takläggning

Vi är takentreprenören du kontaktar om du vill ha rutinerad och pålitlig hjälp.

Takbyten

Vi byter bl.a. tegel- & betongpannor, takpapp, shingel, bandtäckning & andra plåttak 

Takrenovering

Skydda dig själv mot stora och överraskande merkostnader.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  En takläggningsfirma runt Vaxholm & Resarö Takarbeten i Bogesund, Rindö, Skägga, Myttinge, Tynningö, Norra Lagnö, Värmdö, Ljusterö och på Lidingö.

  Vi har kompetens inom alla typer av takarbeten

  • Takläggning – tegel, plåt, shingel, takpapp, betongpannor m.m.
  • Takrenovering & Takbyte
  • Plåtslageri
  • Takskottning
  • Lagning av takläckor, tätskikt m.m.
  • Taksäkerhet – takbryggor, snörasskydd, bärläktsteg m.m.

  Vi svarar på dina frågor om takläggning – kontakta oss

  Hur kan vi hjälpa dig? Du kan ringa eller skriva till oss och berätta så får du återkoppling med en gratis offert. Självfallet kan du också ställa frågor om vår verksamhet så berättar vi hur vi självgående kan genomföra ditt projekt på bästa möjliga vis. Välkommen!

  Därför ska du välja oss

  • Vi garanterar att du blir nöjd – Våra certifierade hantverkare genomför jobbet på ett fackmannamässigt sätt, med material från kända kvalitetsleverantörer.
  • Vi är ett företag som tar hänsyn till miljön – Så långt det är möjligt använder vi miljövänliga material och arbetsmetoder och vi jobbar kontinuerligt på att bli än mer miljövänliga.
  • Konkurrenskraftiga priser – Genom att samordna såväl stora som små projekt på effektivast möjliga vis kan vi ge dig lägre priser än konkurrenterna.
  • En trygg, pålitlig takläggare med ansvarsförsäkringar, F-skattsedel och god ekonomi. Vi garanterar att det jobb vi utför kommer att färdigställas inom budgetramar och avtalad tidsgräns.

  Undvik merkostnader genom att hålla taket i gott skick

  Ett tak i Sverige utsätts för stora förutsättningar på grund av väder och vind. Regn, snö och sol sliter på ett tak här. Att underhålla taket regelbundet innebär visserligen initiala kostnader, men det sparar pengar på sikt. Takläckage och andra skador växer och skapar med tiden renoveringsbehov som blir långt mer kostsamma än vad det annars skulle behövas.

  Vaxholm & Resarö med omnejder är vårt arbetsområde

  Utöver Vaxholm och Resarö utför vi takläggning också i till exempel Bogesund, Rindö, Skägga, Myttinge, Tynningö, Norra Lagnö, Värmdö, Ljusterö och på Lidingö. Kunder vi jobbar och jobbat för inkluderar bland annat privatpersoner, villaägare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, stiftelser och föreningar.

  Takarbeten på din bostad är avdragsgilla

  ROT-avdraget är kanske den mest kända skattereduktionen av de alla. Den har du rätt till när du använder dig av vår kompetens för arbeten på din bostad. Det innebär att din kostnad för takarbetet kan sänkas med 30 procent.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com