Lägger Shingeltak i Stockholm

Shingeltak är en omtyckt och slittålig taktäckning som också har sina fördelar prismässigt. Shingel kallas också takpapp och kan läggas på platta tak, samtidigt som det är helt vattentätt och kan läggas snabbt och enkelt. Hos oss finner du drivna medarbetare med kompetens på många olika områden, där vårt kontaktnät sträcker sig över pålitliga experter inom VVS, plattsättning, grävarbete, ventilation, el och måleri.

Lägga Papptak

Specialister inom takpapp, tätskikt & shingeltak

Takomläggning

Underhåll och omläggning av ert shingeltak!

Byta Tak

Vi kan hjälpa er byta ut er takbeklädnad. 

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Shingeltak i hela Stockholm Takproffs med fokus på papptak!

Shingeltak för alla fastighetstyper

Vi lägger shingeltak på alla sorters fastigheter, inklusive:

  • tvåplanshus
  • villor
  • mindre hyreshus
  • större fastigheter

Vår takfirma erbjuder läggning av shingeltak i hela Storstockholm, inklusive Sollentuna, Åkersberga, Älvsjö, Vasastan, Hammarby Sjöstad, Saltsjöbaden, Bromma och Danderyd.  Som byggentreprenör ger vi dig totalentreprenad, eller delar av arbetet baserat på dina behov och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av att lägga shingeltak för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Vad är takshingel?

Idag framställs shingel i glasfiber, bitumen och polyesterfiber vilket gör det till ett hållbart takmaterial. Shingel går att få som tillskurna skivor och på rulle. När vi lägger takshingel krävs en takvinkel som är minst 15 grader. För mer platta tak rekommenderar vi takpapp. Takshingel fungerar väl på de flesta tak då den har en låg vikt, med endast fyra kilo på en kvadratmeter. Shingeln har en livslängd som varar i nära 30 år och finns i flera olika färger. Takpapp fungerar bra på stugtak, dock inte på mer traditionella knuttimrade stugor. Vi har lång erfarenhet av att genomföra lyckade renoveringsprojekt, och utför takarbeten och allt kringliggande arbete lokalt i Stockholm.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Alfonso Bermudez
– Projektledare

Tel: 08-557 69 675
Mail: offert@taklaggarna.com

Snabb och kostnadsfri offert

Vi ger kostnadsfri offert för all takläggning av shingel och kringliggande tjänster. När du kontaktar oss prioriterar vi ett trevligt och gott kundbemötande. Vi ger även rådgivning om du undrar något om takshingel eller våra övriga tjänster. Här får du spetskompetens inom shingeltak, där vi erbjuder både intern kompetens och ett brett nätverk.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Vi anlitade Paloma Entreprenad AB för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

Daniel R, Danderyd

Vi har anlitat Paloma Entreprenad AB vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service!

Styrelsemedlem BRF, Huddinge

Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

Therese E, Skarpnäck

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Telias Huvudkontor i Solna

Paloma Entreprenad AB var med som underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

Papptak 2-Plansvilla Huddinge

Här utförde Paloma Entreprenad AB takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

Källarrenovering till BRF i Gubbängen

Vid detta projekt utförde Paloma Entreprenad AB en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takläggning

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Alfonso Bermudez
– Projektledare

Tel: 08-557 69 675
Mail: offert@taklaggarna.com