Takläggare i Enskede & Stureby

Välkommen! Om du letar efter en takläggare med rutin och professionalism så har du hittat rätt. Vi hjälper bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner med olika typer av takentreprenad i och runt Enskede och Stureby. Vi erbjuder gratis prisförslag.

Lägga om Tak

Vi lägger bl.a. tegel- & betongpannor, takpapp, shingel, bandtäckning & plåttak.

Byta Tak

Byter tak på garage, villor, sommarstugor, fritidshus m.m. Kontakta oss idag!

Renovera Tak

Vi har kompetens inom alla typer av takarbeten. Hör av dig för mer information.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni Takläggare runt Enskede & Stureby? Takarbeten i Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö m.m.

  Ett urval av våra tjänster inom takläggning i Södra Stockholm

  • Takläggning – vi lägger bl.a. tegel- & betongpannor, takpapp, shingel, bandtäckning & andra plåttak
  • Takrenoveringar
  • Reparationer & underhåll
  • Takbyten – garage, villor, sommarstugor, fritidshus m.m.
  • Taksäkerhet – snörasskydd m.m.

  Certifierad takläggare i Enskede, Stureby och andra orter

  Vi tar oss an uppdrag inom takläggning, renoveringar m.m. i bland annat  Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen.

  Välj rätt takläggare

  • Vårt fokus är nöjda kunder – Hur gör vi våra kunder nöjda? Det finns inga genvägar, det är högsta kvalitet i slutresultatet och bästa tänkbara servicenivå som gäller.
  • Takarbeten med gott samvete – Miljöhänsyn är viktig i vår verksamhet, och viktig för våra kunder. Därför strävar vi hela tiden efter att förbättra våra metoder och välja de mest klimatvänliga materialen.
  • Takarbeten som är snälla mot plånboken – Att genomföra till exempel en takrenovering kommer förstås aldrig att bli gratis, men genom att planera projekten på ett effektivt vis kan vi ge dig bättre priser än de du hittar någon annanstans.
  • Trygghet och pålitlighet – Vårt företag är certifierat, har F-skattsedel och bra ekonomi. När vi tar hand om ett projekt åt dig kommer du alltid att kunna komma i kontakt med en av våra projektledare.

  Skydda dig själv mot stora och överraskande merkostnader

  Ett tak bör ses över grundligt med åtminstone några års mellanrum. En sådan besiktning för att hitta småskador är en billig åtgärd för att hitta dessa innan de leder till stora och kostsamma renoveringar. Om du vet att det var längesedan ditt tak senast undersöktes, boka oss redan idag.

  ROT-avdraget sänker din kostnad

  Du får priset reducerad med så mycket som 30 procent direkt på fakturan om du anlitar oss för takarbete på ditt hem. Du måste anlita oss privat och jobbet måste utföras på en bostad du bor i och själv äger. Observera att ROT-avdraget dras på arbetskostnaden, du kan alltså inte sänka materialkostnaden.

  Kontakta en serviceinriktad takläggare

  Vill du ha ett gratis prisförslag? Eller vill du veta mer om hur vi kan genomföra ditt takarbete så kostnadseffektivt som möjligt? Hör av dig med din förfrågan och dina övriga frågor. Vi ger dig en offert helt utan kostnad. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Medlare

   Tel: 08-557 69 675
   Mail: offert@taklaggarna.com

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring takläggning i Stockholm

   Hur ökar man livslängden på taket?

   Den bästa metoden för att öka livslängden på taket är att hålla det rent och städat. Små skador kan förvandlas till stora. Håll utkik efter skadade tegelpannor eller andra beläggningar så som mossa eller rost som kan bildas på taket. Om ni misstänker att taket är skadat så hör av dig till oss!e

   Vilka regler finns det för taksäkerhet?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Men det är även rekommenderat att installera snörasskydd som skyddar kringgående kring fastigheten.

   Kan vi få ROT-avdrag på takarbeten?

   När du ber om en takoffert glöm inte att nämna till takläggaren att du vill ha med ROT-avdraget. I många fall går det att ansöka om så länge du är en privatperson och bor i en bostadsrätt. Om ni vill veta mer kontakta oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

   Vilket material passar bäst för låglutande tak?

   Fastigheter som har låglutande tak kräver ett takmaterial med låg vikt som samtidigt har hög hållbarhet. Det bästa materialet att välja då är takpapp som väger väldigt lite och framförallt bra under vintersäsongen med mycket snö.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Takläggarna för att lägga om vår takpapp till vår villa i Danderyd. Deras takläggare var väldigt trevliga och arbetade snyggt, rent och fint hela vägen. Ett perfekt arbete utfört till bra pris. Rekommenderas!

   Daniel R, Danderyd

   Vi har anlitat företaget vid flera tillfällen till olika projekt till vår bostadsrättsförening i Huddinge. Deras projektledare är tydlig via kommunikation och arbetar väldigt effektivt. Bra kontakt och service! Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem BRF, Huddinge

   Behövde byta tak då det börjat läcka. De återkom snabbt med en kostnadsfri offert och de kändes väldigt seriösa. Snabbt arbetat från start till mål och resultaten blev fantastiskt bra. Rekommenderas!

   Therese E, Skarpnäck

   Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

   Telias Huvudkontor i Solna

   Underentreprenör till PEAB vid nybyggnation av Telias nya Huvudkontor i Solna.

   Papptak 2-Plansvilla Huddinge

   Takläggning av papptak till 2-plansvilla på 160 kvm i Huddinge, Utsälje.

   Källarrenovering till BRF i Gubbängen

   Vid detta projekt utförde vi en källarrenovering till en bostadsrättsförening i Gubbängen.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Medlare

    Tel: 08-557 69 675
    Mail: offert@taklaggarna.com